CONELOG® İmplant Sistemi

Yüksek hassasiyetli konik bağlantı¹⁺² – iki implant hattı

CONELOG® İmplant abutment bağlantısının özelliği, üç oluk ve kam aracılığıyla indeksleme özelliğine sahip yüksek hassasiyetli, derin, konik bağlantı geometrisidir. CONELOG, mükemmel stabilite değerleri ve entegre Platform Switching ile etkileyicidir ve hem epikrestal hem de subkrestal implant konumlandırmasını destekler. CONELOG İmplantları PROGRESSIVE-LINE ve SCREW-LINE versiyonları olarak mevcuttur.

Kemik düzeyinde protez mükemmelliği

CONELOG İmplantlar, entegre Platform Değiştirme ile yüksek hassasiyetli 7,5° konik implant-abutment bağlantısına sahiptir. Eksenel yer değiştirme ve mikro aralığın kemik sınırından daha uzak olması, kemik koruması üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Sonuç: peri-implant krestal kemiğin uzun süreli korunması açısından mükemmel klinik sonuçlar.

Abutmentin doğru konumlandırılması üç kam aracılığıyla kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Kendiliğinden kilitlenen koni, abutmentlerin hassas ve dönme önleyici bir şekilde konumlandırılmasını sağlar.

Bir bakışta avantajlar

  • Diğer konik implant-abutment bağlantılarına kıyasla en aza indirilmiş mikro hareketler ve üstün pozisyonel stabilite 1,2
  • Entegre Platform Anahtarlaması

  • Dikey kayma olmadan hassas ölçü alma, “dikey uyum özelliği”

  • Çapı azaltılmış implantların (3,3 mm) yanı sıra 7 mm CONELOG İmplant ile genişletilmiş endikasyon aralığı

  • Kanıta dayalı, klinik çalışma sonuçları

CONELOG AŞAMALI HAT

CONELOG PROGRESSIVE-LINE İmplantlar, immediat restorasyonlar veya immediat yükleme gibi modern tedavi konseptlerinin uygulanmasını kolaylaştırır. CONELOG PROGRESSIVE-LINE İmplantın apikal konik makro tasarımı, genişletilmiş yan yüksekliği ve diğer birçok özelliği ile kemik kalitesinden bağımsız olarak yüksek primer stabilite elde edilmesini kolaylaştırır.

Kretal yiv, sınırlı kemik yüksekliği durumunda ek destek sağlarken, apekse uzanan yiv hemen yerleştirme için idealdir. CONELOG PROGRESSIVE-LINE böylece yumuşak kemik ve ekstraksiyon soketlerindeki tedavi seçeneklerinizi genişletir.

  • Sınırlı kemik yüksekliği ile ek tutuş için krastal bağlantı ipliği
  • Yumuşak kemikte yüksek primer stabilite için anatomik olarak şekillendirilmiş konik alan
  • Tercih edilen stabilite için esnek sondaj protokolü
  • Derin kemik tutunumu sağlayan yiv tasarımı
  • İmmediat implantasyona uygun tasarlanmış apekse uzanan yiv yapısı

Platform Değiştirme ve derin konik CONELOG Bağlantısı ile sistem, kemik seviyesinde tedavi konseptlerine odaklanır ve estetik rekonstrüksiyonlar sağlar. Promote® Surface’in platform ve kemik seviyesi pozisyonuna kadar olan klinik avantajları birbirini tamamlayarak krestal kemiğin korunmasına ve estetik sonuçlar elde edilmesine yardımcı olur.


CONELOG VİDA HATTI

CONELOG SCREW-LINE İmplantlar hafif konik, kendinden kılavuzlu vidalı implantlardır. Sürekli kemik teması ile kendi kendini merkezleyerek kolay yerleştirme sağlarlar, böylece sağlam bir primer stabilite elde edilir. Apikal geometrinin yuvarlatılması CONELOG SCREW-LINE İmplantların kemiğe nazikçe yerleştirilmesini sağlar.

  • Sürekli kemik teması ile kendi kendine merkezleme
  • Kanıta dayalı başarı + 1300 Bilimsel Çalışma – yayın
  • Olağanüstü uzun vadeli sonuçlar
  • Yüksek hassasiyet Guide Sistem 
  • Epikrestal veya hafif subkrestal implant konumlandırması için Entegre Platform Değiştirme

Protetik restorasyon için prefabrike ve bireysel CAD/CAM CONELOG dayanaklar mevcuttur. Promote® Surface’in platforma kadar olan klinik avantajları ve kemik seviyesi konumu, krestal kemiğin korunmasına ilişkin kanıta dayalı çalışma sonuçlarıyla desteklenmektedir.

CAMLOG Biotechnologies GmbH, ürünleri yalnızca yetkili makamlar tarafından onaylandıktan sonra pazarlayabilir.
Tüm ürün ve hizmetler her ülkede mevcut olmayabilir. 

[1] Semper-Hogg W, Kraft S, Stiller S, Mehrhof J, Nelson K. Konik implant-abutment bağlantılı farklı dental implant sistemlerinde abutmentin analitik ve deneysel pozisyon stabilitesi. Clin Oral Investig 2010;17(3): 1017-23

[2] Semper Hogg W, Zulauf K, Mehrhof J, Nelson K. Konik implant-abutment bağlantılarında tork sıkılaştırmanın abutmentin pozisyon stabilitesi üzerindeki etkisi. Int J Prosthodont 2015;28:538-41

[3] Conserva E. Yeni bir payanda dişli implantın yerleştirilmesinden sonra ilk stabilite. Bir vaka serisi çalışması. implants. 2019(3):24-28.

[4] Ruppin J. Aşamalı Hat implantlarla bir yıllık klinik deneyim. EDI dergisi. 2020(4):54-63.

Core Medical